Eva- Marie (Beja) Lindberg
Redovisningskonsult & kvalitetsansvarig

 

En cool mormor med många barnbarn!

I början av min karriär arbetade jag många år i livsmedelsbranschen men kände att jag ville vidareutbilda mig inom företagsekonomi.

Sagt och gjort så påbörjade jag min resa in i en vardag med bl.a. aktier, värdepapper och deklarationer. Jag har i många år arbetat på en revisionsbyrå där jag fick den stora erfarenhet jag besitter idag. Med  tid och erfarenhet så kom jag att arbeta som revisorsassistent. Många tänker nog, jaha och vad gör en revisorsassistent? Jo såhär ligger det till att jag granskade det arbete som löpande genomfördes på våra revisionskunders företag.
 
eva-marie@mareng.se / 08-777 13 20
Kontor: 08-777 10 77/ Fax: 08-777 22 48
Idag utgörs mitt arbete av allt  från ”ax till limpa” När jag kom till MarEng Redovisning AB fick jag uppdraget att upprätta rutiner och dokument så att vår byrå  följer REKO som är en svensk standard för redovisningstjänster. Med det har jag utökat min tjänst till kvalitetsansvarig.
Jag har många års erfarenhet av att upprätta och granska bokslut, deklarationer, upprätta handlingar, aktieböcker, kontakt med myndigheter, arkivering mm.

Några av mina absoluta favoritsysslor är att utforma aktieböcker och hålla kontakt med myndigheter. Mina kollegor brukar skämtsamt säga att skatteverket borde ringa mig och fråga om råd, men det får stå för dem :-).

Jag har arbetat i branschen i 16 år och har verkligen hittat rätt här på MarEng Redovisning AB. Stortrivs med mitt arbete och mina kolleger.

När jag inte sitter på byrån så umgås jag med mina härliga barn och barnbarn. Jag älskar också att spela kort med mina vänner.

Självklart är det jag som vinner! Rummy!