Om oss

Företaget har funnits sen hösten 1990 och är medlem i Svenska Redovisnings-konsulters Förbund, SRF.

Vi är det lilla företaget med den stora kompetensen som hjälper dig med allt från rådgivning, kontakter med myndigheter, löpande bokföring, redovisning, fakturering, betalningar och löner till bokslut, årsredovisningar, deklarationer och bolagsombildningar. Enkelt sagt så är vi Din ekonomiavdelning och bistår dig med det du behöver.
Tillsammans har vi lång erfarenhet och vet precis vilka utmaningar som kan möta ditt företag. Det är också där vi har vårt huvudsakliga mål, att möta dig där du som mest behöver oss.

Företaget grundades av Helene Söder och Kalle Green under namnet AB Söder & Green Redovisning. Under åren har utvecklingen gått framåt och vi med den. Idag ägs bolaget av Mary-Ann Engman, som från början var anställd och tog över företaget när grundarna gick i pension. År 2017 bytte vi namn till MarEng Redovisning AB.  

Idag är vi är ett team på två personer som tillsammans sätter vår prägel på byrån. Vi trivs väldigt bra tillsammns och varje person bidrar med sin specifika kompetens vilket gör oss till en stark byrå med gedigen kunskap.

Läs mer om oss under fliken Teamet!