Elena Gabrielsson
Redovisningskonsult


 
En glad ingenjör som blev redovisningskonsult!
 
Som 16-åring visste jag inte vem jag ville vara och började studera i Vattentransports högskola i St-Petersburg och tog en ingenjörsexamen.

Jag arbetade på en projekteringsbyrå innan det visade sig att jag gillade ekonomi och siffror. Då sadlade jag om, när mina vänner startade eget. Jag tog hand om bokföringen och redovisningen.

Sommaren 1998 semestrade jag med kollegorna i Sverige och träffade min blivande man på en camping i Norrland. Efter ett år flyttade jag med sonen till Sverige, till det nya livet och nya utmaningar. 

elena@mareng.se / 08-777 13 21
Kontor: 08-777 10 77/ Fax: 08-777 22 48

År 1999 gifte vi oss och år 2000 föddes vår lilla dotter Lisa. När dottern var liten utbildade jag mig till kvalificerad redovisningskonsult på CFL i Norrköping på distans. Strax därefter började jag arbeta som ekonomikonsult på Sollefteå kommun.

För 10 år sedan flyttade jag och min familj till Stockholm och här jobbade jag som redovisningsekonom hos två stora byggbolag. Tog hand allt från "ax till limpa": löpande bokföring, löner, bokslut samt årsredovisningar.

Nu äntligen har jag hittat ett arbete nära hem och stortrivs med mina kollegor. Det är kul att ta hand om bokföringen åt olika företag och verksamheter.

Mina intressen är konståkning, promenader, läsa böcker. Favoritförfattare är Dostoevskij och Remarque. Min familj gillar att resa rund i världen också. På somrarna tillbringar vi ofta semestrarna i min mans föräldrahem i Västernorrland och hälsar på sonen och barnbarnen i Övik.


Vi ses!